Få en festligdag med os

Book os

Vi klarer alleformer for festkørsel

Karnevalskørsel

Hos AC Studenterkørsel er vi godkendte til at køre med vores festlastbiler til karneval. Vi er derfor klar til at hjælpe jer med at få endnu mere gang i optoget til karneval og sikre, at det bliver en super fed oplevelse at være med til. Hos os kan i væres sikre på at få et super godt tilbud og god service, når jeres festkørsel skal planlægges.


Festkørsel

Hos AC Studenterkørsel kan vi tilbyde en lang række af former for festkørsel. Vores ombyggede veteranlastbiler passer til enhver festlig lejlighed som i kunne tænke jer. Det er lige meget om der er behov for en festlastbil til polterabend, byfest eller lignende, så er vi klar til at sikre jer en fed oplevelse.

Få en super fed oplevelse med en festlastbil

I kan skabe en endnu federe fest og dag ved at booke en af vores ægte og rå veteranlastbiler, som er tilpassede til at sætte gang i jeres fest. Vi kører alle former for festkørsel og ved alle festlige lejligheder, som i kan tænke jer.

Vores veteranlastbiler kan bruges til en lang række af formål. Hvis i eksempelvis mangler en festlastbil, der kan give jeres byfest eller optog lidt ekstra opmærksomhed og stemning. Derudover kan vi også hjælpe jer med at få ekstra gang i jeres skoleafslutning, hvis i skal fejre sidste skoledag med en tur med vores ombyggede veteranlastbiler. Vi er klar til at give jer gode råd til hvordan vi sammen kan skabe en ekstra god stemning og fed oplevelse. Skal der ekstra gang i juleoptoget, så kan vi også hjælpe med det. Skal Julemanden ankomme på ladet af en af vores ægte og rå veteranlastbiler, så kan det absolut give dagen et ekstra pift. Vi kan selvfølgelig bidrage med at køre med vores festlastbiler til juleparaden.

Festlastbil til byfest

Hvis i f. eks mangler et festligt indslag til jeres byfest, så er vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe jer med at gøre dagen til en endnu federe fest og oplevelse. Vi råder over forskellige lastbiler, der passer til en alle festlige lejligheder.

Veteranlastbil til optog

Skal i have gang i et optog, hvor der skal være musik og fest i gaden, så er vi klar med vores ægte og rå veteranlastbiler. Vi kører f.eks gerne med i optog til karneval eller lignende arrangementer med vores festlastbiler.

Gør dagen ekstra speciel

Det er lige meget hvilken form for fest der skal holdes, så har i hos os muligheden for at gøre dagen endnu mere speciel. En festlastbil og veteranlastbil kan give jeres fest et ekstra løft og skabe en endnu federe stemning på dagen.

Få en festligdag med os

Book os

Altid klar til at hjælpe

Vi har stor erfaring i at køre festkørsel, både til optog og andre festlige lejligheder. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe jer med at får styr på jeres næste festkørsel. VI kan både rådgive jer ang. de forskellige ting der skal tages højde for og samtidig også køre selv lastbilen, når selve turen skal køres.

Super pris og service

Vi står selvfølgelig inde for at give jer en super god pris på jeres næste festkørsel. Når i skal booke festkørsel til jeres næste fest eller optog, så er vi både klar med god rådgivning, hvis der er noget i er tvivl om og samtidig klar med et godt tilbud. Vores mål er, at i skal have en super fed oplevelse og fest.


Vi kan hjælpe jer hele vejen

I form af vores store erfaring med at køre festkørsel, kan vi hjælpe med at svare på jeres spørgsmål, både hvad angår booking af festlastbil hos os, men også mere praktiske spørgsmål omkring selve dagen. Vores eneste mål er at i skal have en fed dag og så længe vi kan hjælpe med at give jeres arrangement eller fest et ekstra element, så er vi klar.


Få en festligdag med os

Book os

Få en festligdag med os

Book os