Få en festligdag med os

Book os

Få styr på kørslen til jeres store dag. Vi hjælper jer med at få styr på det hele

Studenterkørsel 2023

Skal i køre studenterkørsel i 2023, så kan i allerede nu være klar til den store dag. Vi er klar til at hjælpe og rådgive, så i kan få en super dag som afslutning på jeres ungdomsuddannelse.

Studenterkørsel 2024

Vil i være i rigtig god tid, så kan i også booke studenterkørsel for 2024. Slip for mest muligt stress. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at få planlagt studenterkørslen eller eksamenskørslen til jeres store dag.

Ikke kun for studenter

At køre med en festlastbiler, når i har afsluttet jeres ungdomsuddannelse, er ikke længere kun for dem der har gået på gymnasiet. Vi er altid klar til at køre med jer der har fået en ungdomsuddannelse.


Vi kører overhele landet

Vores festlastbiler er selvfølgelig klar til at køre i hele Jylland. Vi er klar til, sammen med jer, at skabe en fed dag med super stemning og sammen med en masse festglade mennesker. Vi kører gerne eksamenskørsel og studenterkørsel udenfor vores normale områder. AC Studenterkørsel er altid klar til at være med til at skabe en super stemning med vores festlastbiler.


Få en festligdag med os

Book os

Få en festligdag med os

Book os

Vi har et klart og simpelt forløb

Når i skal booke studenterkørsel eller eksamenskørsel, så hjælper vi jer hele vejen fra i kontakter os første gang og frem til det sidste stop på studenterturen. Vi har opstillet en klar oversigt over hvordan vi sammen planlægger en super studenterkørsel.


Målet er tilfredse passagerer

Vi er vant til at køre med friske og glade nyudklækkede studenter og dimittender. Vi har stor erfaring i at hjælpe jer med at få en super dag og er altid klar til at hjælpe jer. Vi er garant for at sikre jer den bedste service når vi snakker festkørsel. Vi ved hvor stor en dag det er for jer og vil gøre hvad vi kan for at den leve op til jeres forventninger.

Super pris og service

Vi kører eksamenskørsel og studenterkørsel i alle egne af Danmark. AC Studenterkørsel er altid klar til at hjælpe jer med at booke studenterkørsel, samt være med til at skabe en super stemning med vores festlastbiler. Vores mål er at i skal huske tilbage på en super fed dag med en masse gode oplevelser og en fed fest.


Hos os kan i få den tur i har ønsket jer

Når i skal til at booke jeres studenterkørsel, har i helt sikkert gjort jer nogle tanker omkring hvordan studenterkørslen eller festkørslen skal foregå. Det kan vi hjælpe jer med og er selvfølgelig også klar med en rigtig god pris og service.

Studenterkørsel eller eksamenskørsel er en helt speciel ting. I har knoklet jer gennem mange opgaver og afleveringer for at stå hvor i gør. Derfor skal dagen fejres med manér og der skal ikke mangle noget. Vi kan med garanti love jer, at i får en helt fantastisk dag med en super fest, som i forhåbentligt kan huske dagen efter. AC studenterkørsel vil gøre alt, hvad der er i vores magt for, at i kan tænke tilbage på dagen som en af de fedeste fester og dage i jeres liv. Vi har mange års erfaring indenfor studenterkørsel og eksamenskørsel og derfor kan vi selvfølgelig give jer kyndig rådgivning til hvordan i kan få planlagt jeres studentertur og dag, så alle kan være tilfredse. Vi lever og brænder for at give jer en helt fantastisk dag på ladet af vores ægte og rå veteranlastbiler, der er tilpassede til at feste i.


Vi kører kun med gode priser

Vi er ikke det største firma eller dem med flest vogne, men vi er dem med nogle af de mest konkurrencedygtige priser. Vi er ikke ude på at score stor profit, men vil hjælpe jer med at få en super fed oplevelse, som i kan tænke tilbage på mange år efter.

Sammen skræddersyr vi dagen

Sammen med os kan i være sikre på, at vi tilpasser dagen efter jeres behov. Så længe det falder inden for rimelighedens grænser og gældende regler, så er vi meget fleksible og vil gøre hvad vi kan, for at i får dagen lige som i har ønsket.

Vi hjælper jer gerne

Hos AC Studenterkørsel er vi villige til at strække os langt for, at i kan få de bedst mulige forudsætninger for en fantastisk studenterkørsel. Vi er altid klar til at hjælpe, både med praktiske forslag til turen og generel rådgivning til regler og formalia.